Az üzenet elküldéséhez írd be számokkal, mennyi 2 x 5 a lenti mezőbe.

Bejelentkezés Legyél klubtag!

Szakoktatói verseny

2016-04-06 20:01:22

A Nemzeti Közlekedési Hatóság idén is megrendezi a közúti közlekedési szakemberek szakmai vetélkedőjét. Az áprilisi megyei fordulók után az országos döntőre május 14-én kerül sor a Hungaroringen.


A verseny lebonyolítása a már gyakorlattá vált módon négy kategóriában - közúti járművezető szakoktatói, közúti járművezető vizsgabiztosi, műszaki vizsgabiztosi, közúti ellenőri – történik, a megyei fordulók és az országos döntő során.

A versenyzők küzdhetnek FORMA 1 belépőkért, vezetéstechnikai tréningekért és MOL utalványokért, és nem utolsó sorban a döntő dobogósai mentességet kapnak a kötelező továbbképzések alól.

A nagy népszerűségnek örvendő vezetéstechnikai pályák és szimulátorok, pályaalkalmassági vizsgálatoknál alkalmazott műszerek, mini KRESZ ügyességi park mellet szakmai érdekességekről szóló ismeretterjesztő kiselőadások, valamint közlekedésbiztonsági témára specializált játékok is várják a résztvevő felnőtteket és a kísérő családokat egyaránt.


Jelentkezés és további részletek az NKH oldalán

Új hozzászólás írása
Kedves Klubtag! Kérjük, hogy ezen a felületen csak a cikkhez szorosan kapcsolódó hozzászólásodat írd le. Egyéb témában a kérdéseidet a jobb oldalon található kérdőjel megérintése után teheted fel!

Hozzászólások

suta77 2017.02.18

Javaslom aki bnevez a versenyre mentesüljön az éves továbbképzés alól. Laci

Új hozzászólás írása
Klubtag Számláló

0946

Legfrissebb hír
Változik a 24-es

Januártól változik a Képzési Rendelet