Az üzenet elküldéséhez írd be számokkal, mennyi 5 x 5 a lenti mezőbe.

Bejelentkezés Legyél klubtag!
Képzés

KRESZ-vizsgakérdések: technikai változás!

2015-10-16 09:50:09

A vizsgakérdések gyakorlásának lehetősége a szakoe.hu oldalon keresztül immár év eleje óta elérhető.
Mivel novembertől teljesen új formában és feltételekkel is lehetőség lesz tanulásra és gyakorlásra, ezért a Szakoe oldalán is változások tapasztalhatók.


Érdemes erre a tanulók figyelmét felhívni, mintahogy arra is, hogy technikai okok miatt új regisztrációra is szükség lesz.

A szakoe.hu oldalon található közlemény:


Tisztelt Kollégák! Kedves Érdeklődők!

Az új KRESZ-vizsgakérdések bevezetése óta több hónap telt el. Nagy örömünkre szolgál, hogy a próbatesztek megjelenítésével ez idő alatt mind a szakma, mind a tanulók segítségére lehettünk abban, hogy az új kérdéseket megismerhessék, illetve a tanulók vizsgafelkészülésének szintjét leellenőrizhessék.

A SZAKOE honlapjának látogatottsága (mind a felhasználószám, mind pedig az oldalletöltések száma és az oldalon eltöltött idő) jelentősen megnövekedett. Ez már önmagában is nagymértékben növelte volna a rendelkezésünkre álló számítástechnikai infrastruktúra terhelését. Ahogy az sajnos az információtechnológia világában egyre megszokottabb, a normál terhelést rosszindulatú behatolási kísérletek, hacker-támadások is növelték. Így a nagyszámú, alapvetően elégedett felhasználó köréből egyre gyakrabban érkeznek olyan kérések, hogy lehetőség szerint javítsuk a próbatesztek elérhetőségi és működési paramétereit (mind a regisztráció, mind pedig a tesztek megjelenítésének vonatkozásában).

A SZAKOE-nek szerény anyagi lehetőségei mellett nem áll módjában olyan mértékű informatikai fejlesztést végezni, amely a fenti igények kielégítése tekintetében ugrásszerű javulást eredményezhetne. Ezért azzal a kéréssel fordultunk a hatósági vizsgakérdések jogtulajdonosához, az E-Educatio Információtechnológia Zrt-hez, hogy – amennyiben módjában áll – biztosítsa számunkra a kérdéses funkciókat közvetlenül a saját rendszereiből.

Az erre irányuló megbeszéléseink eredményesen zárultak, így a mai naptól az új felhasználók új regisztrációs felületen regisztrálva, új megjelenítési felületen keresztül férnek hozzá a tesztekhez. A hozzáférés feltételei – különös tekintettel az ingyenességre – egyebekben változatlanok. A tesztek a régi regisztrációkkal a jövőben már nem lesznek hozzáférhetők. Ezért kérjük azokat is, akik korábban regisztráltak, hogy az új felület használata érdekében regisztráljanak újra.

A cikk folytatásához jelentkezz be!
Új hozzászólás írása
Kedves Klubtag! Kérjük, hogy ezen a felületen csak a cikkhez szorosan kapcsolódó hozzászólásodat írd le. Egyéb témában a kérdéseidet a jobb oldalon található kérdőjel megérintése után teheted fel!

Hozzászólások

COFON 2016.02.07

Sok tanulóm panaszkodik, hogy a vizsgakérdések nagyon sűrűn ismétlődnek.
Nem lehetne esetleg az iskoláknak - az iskolai gépen- elérhetővé tenni, még akár egy esetleges éves fizetési feltétellel elérhetővé tenni a kérdéseket??!!
Tisztelettel K.J.Cofon

Új hozzászólás írása
Klubtag Számláló

0946

Legfrissebb hír
Változik a 24-es

Januártól változik a Képzési Rendelet